GGZ-Vacature

Orthopedagoog / Psycholoog Deventer / Hardenberg

Zorg verlenen doen wij bij Berkel-B met z’n allen. Onze zorg richt zich op ondersteuning van kinderen en jeugdigen van veelal 7 tot 18 jaar en hun ouders/verzorgers.

Elke dag zetten wij ons in om ieder kind op een leuke en persoonlijke manier beter te leren lezen en schrijven en/of om te gaan met psychische problemen. Dit doen we vanuit de vergoede dyslexiezorg en de Jeugdwet (BGGZ en in sommige regio’s SGGZ, geen crisisdienst). Daarnaast zijn wij partner van het onderwijs en ondersteunen wij basisscholen in het vormgeven en uitvoeren van ondersteuningsniveau 2 en 3 op het gebied van technisch lezen en spelling. We denken en kijken graag mee met scholen in diverse hulpvragen. Berkel-B is een jeugdhulpinstelling die zich richt op het snijvlak van onderwijs en zorg. Door deze brede blik kunnen we complete zorg en ondersteuning bieden binnen de diverse factoren die aan de problemen ten grondslag liggen.

Wij zijn op zoek naar een orthopedagoog / psycholoog die ons team in Deventer en Hardenberg voor Jeugd-GGZ komt versterken. 

Wat ga je doen?

Droom groot, je kunt alles bereiken! Dat geldt voor elk kind, maar ook voor elke zorgprofessional. Wil jij hieraan bijdragen?

Soms zitten kinderen en jongeren tijdelijk niet lekker in hun vel of lopen ze vast in het leven, waarbij de hulp van ouders, verzorgers of school niet voldoende is. Berkel-B Jeugd GGZ biedt hulp aan kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar oud die vastlopen in hun ontwikkeling. We betrekken ook de ouder(s)/verzorgers bij onze behandeling. Indien gewenst bieden wij zowel onderzoek als behandeling voor signalen die kunnen wijzen op ADHD, angst, somberheid, negatief zelfbeeld, boosheid, (enkelvoudige) trauma’s, ontwikkelingsproblemen, sociale, emotionele of gedragsproblemen, dwang en/of tics.

Als zorgprofessional voer je onderzoeken uit, zie je cliënten, stel je individuele zorgplannen op en stelt deze bij, verzorgt de inhoudelijke behandeling en werkt samen met ouders en de omgeving. 

Je bent onderdeel van een klein team met zorgprofessionals en krijgt aanwijzingen op het zorgtraject van een senior zorgprofessional (veelal een postmaster). Er is onderling regelmatig contact en afstemming over de trajecten. Het is ook mogelijk om de werkzaamheden in de Jeugd-GGZ te combineren met werkzaamheden in de vergoede dyslexiezorg (diagnostiek en/of behandeling.

Wat biedt Berkel-B jou?

 • De kans om direct na jouw studie aan de slag te gaan of door te groeien als je al ervaring hebt;
 • De mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen als behandelaar/diagnosticus binnen de vergoede dyslexiezorg;
 • Een prettige, stimulerende werkomgeving;
 • Een inwerktraject en de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en een eigen online leerplatform;
 • Een dienstverband op basis van minimaal 20-32 uur (uren in overleg en mogelijkheden tot uitbouw op den duur).

   


Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding als orthopedagoog of psycholoog, met basisaantekening diagnostiek;
 • Je hebt affiniteit en bij voorkeur enige ervaring met dienstverlening in de Jeugd-GGZ (en het onderwijs);
 • Je hebt bij voorkeur (al enige) ervaring met zowel diagnostiek als behandeling binnen de Jeugd-GGZ;
 • Je hebt bij voorkeur (al enige) ervaring met diverse behandelmethodieken, zoals CGT, Act en-of EMDR;
 • Je bent enthousiast, gedreven en hebt zin om aan de slag te gaan;
 • Je bent flexibel, kan zelfstandig werken, in het bezit van je rijbewijs en bereid om eventueel op meerdere locaties werkzaam te zijn;
 • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.


Geïnteresseerd?

Lijkt jou dit een interessante baan waarin jij je als professional volop kunt ontwikkelen, stuur dan jouw cv en motivatie naar Jorna Serrarens (j.serrarens@berkel-b.nl) of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Binnen Berkel-B zijn wij trots op onze zorgprofessionals en op de zorg die wij leveren. Het geeft veel voldoening om dagelijks kinderen en jongeren te helpen en te zien groeien. Ook leuk is om ons te volgen op diverse socials!

Of stuur direct jouw sollicitatie in via onderstaand formulier:

Solliciteren

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.