Vacature-MIJ-OV

Orthopedagoog / Psycholoog Midden IJssel en Oost-Veluwe

Zorg verlenen doen wij bij Berkel-B met z’n allen. Onze zorg richt zich op ondersteuning van kinderen en jeugdigen van veelal 7 tot 18 jaar en hun ouders.

Elke dag zetten wij ons in om ieder kind op een leuke en persoonlijke manier beter te leren lezen en schrijven en/of om te gaan met psychische problemen. Dit doen we vanuit de vergoede dyslexiezorg en de Jeugdwet (BGGZ en in sommige regio’s SGGZ, geen crisisdienst). Daarnaast zijn wij partner van het onderwijs en ondersteunen wij basisscholen in het vormgeven en uitvoeren van ondersteuningsniveau 2 en 3 op het gebied van technisch lezen en spelling. We denken en kijken graag mee met scholen in diverse hulpvragen. Berkel-B is een jeugdhulpinstelling die zich richt op het snijvlak van onderwijs en zorg. Door deze brede blik kunnen we complete zorg en ondersteuning bieden binnen de diverse factoren die aan de problemen ten grondslag liggen.

Wij ondersteunen steeds meer kinderen en scholen. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Droom groot, je kunt alles bereiken! Dat geldt voor elk kind, maar ook voor elke zorgprofessional. Wil jij hieraan bijdragen?

Als zorgprofessional bij Berkel-B help je kinderen in het basisonderwijs. Zo voer je onderzoeken uit naar (ernstige) dyslexie, zie je wekelijks cliënten, je stelt individuele zorgplannen op en stelt deze bij, je geeft psycho-educatie, je motiveert kinderen, draagt zorg voor dat het kind kilometers maakt voor o.a. lezen en spellen, gaat werken met ons behandelprogramma Asgaard Saga en informeert ouders en scholen over de voortgang en voert gesprekken. Je bent flexibel en reist naar verschillende scholen binnen je werkgebied.

Als zorgprofessional ben je onderdeel van een klein team van zorgprofessionals en wordt het team functioneel aangestuurd door een senior zorgprofessional. Er is onderling regelmatig contact en afstemming over de trajecten. Het is ook mogelijk om de werkzaamheden in de vergoede dyslexiezorg te combineren met werkzaamheden in de jeugd GGZ, zowel in diagnostiek als behandeling. Natuurlijk hoef je nog niet alles te weten over dyslexie en jeugd GGZ. Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, bieden wij een uitgebreid inwerktraject en word je gekoppeld aan een maatje. Zo leer je alle kneepjes van het vak!

Wat biedt Berkel-B jou?

  • De kans om direct na jouw studie aan de slag te gaan of door te groeien als je al ervaring hebt;
  • De mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen als zorgprofessional binnen de vergoede dyslexiezorg;
  • Een prettige, stimulerende werkomgeving;
  • Een inwerktraject en de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en een eigen online leerplatform;
  • Een dienstverband op basis van minimaal 24-32 uur (uren in overleg en mogelijkheden tot uitbouw op den duur).


Wie zoeken wij?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde WO-opleiding als orthopedagoog of psycholoog, de basisaantekening diagnostiek is een pré;
  • Je hebt affiniteit met ons zorgaanbod;
  • Je bent enthousiast, gedreven en hebt zin om aan de slag te gaan;
  • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.


Geïnteresseerd?

Lijkt jou dit een interessante baan waarin jij je als (startende) professional volop kunt ontwikkelen, stuur dan jouw cv en motivatie naar Jorna Serrarens (j.serrarens@berkel-b.nl) of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Binnen Berkel-B zijn wij trots op onze zorgprofessionals en op de zorg die wij leveren. Het geeft veel voldoening om dagelijks kinderen en jongeren te helpen en te zien groeien. Ook leuk is om ons te volgen op diverse socials!

Of stuur direct jouw sollicitatie in via onderstaand formulier:

Solliciteren

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.